Feeds:
Postime
Komente

Deklaratë e partisë

Fjalëkryq gusht 2009

Fjalëkryq Verdi

Facebook Berisha

sali berisha

Muzika në reklamë

Nuk e di se sa e njohur është për ju Gatorade, një pije freskuese e pasuruar me integratorë mineralë, por jam i bindur që shumë prej jush mund të keni dëgjuar për Fabio Kanavaron (testimonial në reklamën e fundit të Gatorade-s)… dhe aq më tepër, që në këtë reklamë do të ju duket si mjaft e dëgjuar dhe melodia që e shoqëron atë….

Shqipëria nëNato…

shqiperia-ne-nato

S’ka ma keq se mos me mujt me u çliru prej ndonji rreziku…

fundi-1fundi-2

Por ka edhe ma keq… se ka prej atyne që duan t’përfitojn prej rastit 😛

Rebus

rebusbyedrus2

Për të apasionuarit, mund të shikoni edhe këtë tjetrin këtu

rebusbyedrus3

Fjalëkryq shkurt 09

fjalëkryq

fjalëkryq

Shën Valentini…

dita-e-te-dashuruarve

Lypsat

lypsat