Feeds:
Postime
Komente

Archive for the ‘burrat’ Category

burri-dhe-gruaja.jpg

Read Full Post »

Gratë dhe Rregullat e tyre absurde :))))

bejeni-ulur.gif

Read Full Post »

Dylbija

Një gjahtar i zoti, shkon në një dyqan armësh për të blerë një dylbi preçize për pushkën e tij.
Pronari i dyqanit i tregon disa modelle të ndryshëm, por ajo që po i pëlqente gjuetarit, ishte modeli më i fundit dhe që ishte më i shtrenjti, dhe qe aq i shtrenjtë sa që dukej sikur donte që ta linte fare atë muhabet dhe të vazhdonte si gjithmonë pa dylbi.
I zoti i dyqanit, duke mos dashur që të humbasë klientin, fillon që ti reklamizojë mallin dhe e fton atë që të dalin dhe të provojnë jashtë cilësitë e mrekullueshme të asaj dylbije.
Dalin nga dyqani dhe e fton gjuetarin që të shikojë me dylbi në drejtim të një shtëpize që ndodhej mbi një kodër.

(më tepër…)

Read Full Post »

Në atë rast, ky tipi e ka të qartë se ç’duhet të shpëtojë 🙂

shpeto-pijet.jpg

Read Full Post »

Butoni i gabuar

butoni i preferuar.gif

Read Full Post »

evolucioni-i-njeriut-shishet.gif

Read Full Post »

Ka gjithmonë një zgjidhje të mundëshme… në çdo situatë

p.s: imazhet janë për të rritur, prandaj më parë se të filloni e të bëni moral, mos i hapni nëse kujtoni se fyejnë ndjeshmërinë tuaj.

pa fjalë- si e zgjidh problemin gruaja

pa fjalë-si e zgjidh problemin burri

Read Full Post »

Surpriza

kamper-sorpreza.gif

Dhe pastaj qahen gratë sepse nuk ju bëjmë surpriza.

Read Full Post »

burri1.gifburri2.gifburri3.gifburri4.gif

Read Full Post »

« Newer Posts