Feeds:
Postime
Komente

Archive for the ‘femrat’ Category

Shën Valentini…

dita-e-te-dashuruarve

Read Full Post »

Read Full Post »

Nuk marr vesh anglisht, por me atë timen u përpoqa që të tregoja që më në fund, vajzat e sotme nuk janë më si ato të kohës së babaqemos, tani janë të lira dhe dinë të shprehin më së miri atë që duan të thonë.

Në foton e mëposhtëme, jam përpjekur të vë disa foto , ndër të cilat kam vënë dhe atë të një mashkulli që nuk di të bëhet i mënçur dhe me edukatë si fëmbrat.

P.s:nëse përkthimi im tek diçiturat lë për të dëshiruar, jeni të lutur që ti korigjoni sipas midesë tuaj.

Klikoni mbi figurë për ta parë të zmadhuar

Read Full Post »

Funny Pictures
Funny Videos

Funny Pictures
Funny Videos

Read Full Post »

Read Full Post »

Liqeni

Read Full Post »

Do të doja që të ishin tru!!!!!

Read Full Post »

Read Full Post »

itenerari-mashkullfemer.jpg

Një gazetare shkon ti bëjë një intervistë një gruaje me 8 fëmijë.

“Zonjë, me rastin e 8 Marsit, gazeta jonë do të dëshironte t’ju çonte lexuesve të saj shembullin tuaj prej gruaje, femre dhe nëne . Të lutem, a mund t’ju bëj disa pyetje?”

-Po si jo mi, m’pyt çer të dush

– Zonjë, sa fëmijë kini?

– 8 kam, t’gjithë çuna që ja u marrsha t’keqen nana

– Si e ka emrin ky bukuroshi këtu?

– Beni

– Po ai bjondi që po luan me macen?

– Beni

– Po ai tjetri që po rref atë të voglin?

– Të dy Beni quhen… sepse të gjithë e kanë emrin Beni.

– Po pse kështu moj zonjë?

– Sepse kshtu e kom kollaj; thërras vetëm një herë: Beni, darka është gati… dhe të gjithë vijnë me vrap mrena.

– Uaaaa, po kur do ti thuash ndonjë gjë ndonjërit në veçanti, si ja bën ti??

– Kollaj mi, i thërras me mbiemër

Read Full Post »

Modelle çantash

Nëse keni ndërmënd që të merreni me modellet e çantave… të paktën merrni ndonjë të tillë 😛

Natyrisht që sytë tanë do t’ju ishin shumë më mirnjohës 🙂

Read Full Post »

Older Posts »