Feeds:
Postime
Komente

Archive for the ‘femrat’ Category

Që kur gratë kanë marrë vesh se mund të ngelen shtatzane dhe pa ndihmën e meshkujve… disa kanë filluar të përdorin supermacinë e tyre kështu:

Read Full Post »

hera-e-pare.jpg

Read Full Post »

nora.jpg

Read Full Post »

Para martese:

Burri: Më në fund! Oh sa e kam pritur këtë çast

Gruaja: Do që të ik?

Burri:U çmënde? As ndërmënd të mos të të shkojë

Gruaja:Më do?

Burri:Natyrisht! Gjithmonë!

Gruaja:Më ke tradhëtuar?

Burri:Oh Zot! Natyrisht që jo.

Gruaja:Do bësh sex vetëm me mua?

Burri:sigurisht. Do shfrytëzoj çdo rast për atë punë.

Gruaja:Do më rrahësh??

Burri:U çmënde? Pyetje është kjo?

Gruaja:Duhet të të besoj???

Burri:Duhet ta dish mirë këtë.

Pas martese: lexoni dialogun nga poshtë lart 😛

Read Full Post »

takimi-ai-ajo.gif

Read Full Post »

kush-e-gjen.jpg

Natyrisht që ka të bëjë me absurditetin e kërkesave të grave…

Ato DUAN që të kenë gjithmonë të drejtë…

Nëse nuk e gjeni dot…. shikoni përgjigjen në foton e mëposhtëme (më tepër…)

Read Full Post »

Reklama

reklama.jpg

Nuk marr vesh shumë anglisht dhe nuk e di se përse po bën reklamë kjo gruaja, por jam kundër përdorimit të pijeve alkolike, prandaj figurën e mësipërme vendosa ta “çensuroja”…. 

si ju duket kjo e mëposhtëmja?? (më tepër…)

Read Full Post »

burri-dhe-gruaja.jpg

Read Full Post »

lajmerim-per-mis-albania.jpg

Ka kaq kohë që kam vënë lajmërimin, por akoma nuk më ka marrë asnjë vajzë në telefon 😛

Read Full Post »

Këtë ja kushtoj një shoqeje që është shefe… apo është shefja e një shoqeje 😛

Që të jetë në formë dhe që të harxhojë një çikë nga kaloritë që ka marrë gjatë drekave dhe darkave këto ditë festash 😉

ushtrimet-fizike-per-grate.jpg

Read Full Post »

« Newer Posts - Older Posts »