Feeds:
Postime
Komente

Archive for the ‘Fjalekryq’ Category

Klikoni mbi figurë për ta parë të zmadhuar

Read Full Post »

Read Full Post »

Read Full Post »

Klikoni mbi figurë për ta parë të zmadhuar dhe që ta stamponi

Read Full Post »

Besoj se shumkujt i ka rënë që të luajë një lojë të tillë, shpresoj që t’ju pëlqejë dhe kjo që kam bërë unë.

gjeni-fjalet.jpg

klikoni mbi figurë për ta parë të zmadhuar 

Read Full Post »

 Për disa ditë ka mundësi që të mos jem në linjë, prandaj po ju lë këtë fjalëkryq që të keni se me se të merreni 🙂

fjalekryqi-carli-caplin.jpg

Read Full Post »

E di që është shpejt dhe ndoshta më vonë do të vijnë fjalkryqe të tjera me këtë temë, por meqë mund ta filloni të bëni vetë që tani, nëse ju pëlqen, mund t’ja dërgoni si ‘kartolinë’ të njohurve tuaj që janë të apasionuar pas fjalëkryqeve.

fjalekryqi-urimi-i-edrus-it.jpg

Klikoni mbi figurë për ta parë të zmadhuar. 

P.s: Ata që arrijnë ta bëjnë, po pati mundësi, nëse ju bije rruga ndonjëherë këtej, që të më thonë se sa është niveli i vështirësisë së fjalëkryqeve të mija, dhe nëse ju ka pëlqyer apo jo.

Read Full Post »

fjalekryqi-i-blogjeve.JPG

Klikoni mbi figurë për ta parë të zmadhuar ose për ta stampuar.

Read Full Post »

fjalkryqi-i-lexuesit.jpg

Klikoni mbi figurë për ta parë të zmadhuar ose stampuar.

P.s: Nëse Lexuesi (i peshkut) nuk arrin që ta gjejë mesazhin lehtësisht të modifikuar… nuk meriton besimin që kam se është djalë i zgjuar 😉

Read Full Post »