Feeds:
Postime
Komente

Archive for the ‘Humor’ Category

Ndërkohë që flitet me fjalë të mëdhaja për energjinë bërthamore në Shqipëri, përse nuk përpiqen të shfrytëzojnë energji të tjera alternative?

Shpresoj që qeveritarët tanë (duke patur parasysh dhe sasitë e mëdha të burimeve të brëndëshme që zotërojnë) të shfrytëzojnë mënyrën e pasqyruar në figurën më poshtë….

Read Full Post »

Funny Pictures
Funny Videos

Funny Pictures
Funny Videos

Read Full Post »

Read Full Post »

Liqeni

Read Full Post »

Do të doja që të ishin tru!!!!!

Read Full Post »

Qofte ke Daja

Nga korrespondenti ynë n’Peqin, sapo na erdhën pamjet e lokalit më të famshëm të Peqinit.

Po vej vetëm nji foto me tregu se sa t’bukur e ka lokalin Daja (po meqi osht ligji i prvacisë zgjodha kët resme qi nuk duken mirë surretnit).

Read Full Post »

Nganjëherë pa kuptuar, bëjmë gabime që i konsiderojmë si “të lehta” ose që nuk i konsiderojmë aspak si gabime.

Kujdes kur bëni çfardolloj veprimi… sidomos kur jeni në shtëpi të tjetrit… se pastaj ka të drejtë që zemërohet dhe fillon dhe ulërin.

Klikoni mbi figurë për ta parë të zmadhuar.

Read Full Post »

Një artist italian që nga Amerika më dërgonte mesazhin e mëposhtëm: 

:: Labels Project / Made in Albania

My name is Luca Pizzaroni, I am a professional artist from
Italy living in New York, currently working on a sculpture
which is made out of clothing from every country in the
world.
I now have 145 garments, representing 145 different
countries in a sculpture for peace. Each garment has the
label of manufacture with the appropriated “Made in”.

I am writing to you, in the hope that you can assist me to
find a garment to be included in my sculpture – as
representing the country of Albania.
Please the label must state “Made in Albania”.
I will be happy to pay for the shirt and the shipping to
the US.
Can you help me ?

http://www.labelsproject.com

Thank you in advance.

Luca Pizzaroni

Dhe më erdhi ndërmënd etiketa më përfaqësuese e politikës shqiptare: 

Etiketa e politikës shqiptare

JOOOOO! Mos kujtoni se etiketa e “Robe di Kapa” është ajo që doja ti dërgoja… po, vërtet që është shumë e ngjashme, por e jona ndryshon thelbësisht.

Klikoni më poshtë për ta parë. (më tepër…)

Read Full Post »

sa li tra pi je kot fare

Read Full Post »

itenerari-mashkullfemer.jpg

Një gazetare shkon ti bëjë një intervistë një gruaje me 8 fëmijë.

“Zonjë, me rastin e 8 Marsit, gazeta jonë do të dëshironte t’ju çonte lexuesve të saj shembullin tuaj prej gruaje, femre dhe nëne . Të lutem, a mund t’ju bëj disa pyetje?”

-Po si jo mi, m’pyt çer të dush

– Zonjë, sa fëmijë kini?

– 8 kam, t’gjithë çuna që ja u marrsha t’keqen nana

– Si e ka emrin ky bukuroshi këtu?

– Beni

– Po ai bjondi që po luan me macen?

– Beni

– Po ai tjetri që po rref atë të voglin?

– Të dy Beni quhen… sepse të gjithë e kanë emrin Beni.

– Po pse kështu moj zonjë?

– Sepse kshtu e kom kollaj; thërras vetëm një herë: Beni, darka është gati… dhe të gjithë vijnë me vrap mrena.

– Uaaaa, po kur do ti thuash ndonjë gjë ndonjërit në veçanti, si ja bën ti??

– Kollaj mi, i thërras me mbiemër

Read Full Post »

« Newer Posts - Older Posts »