Feeds:
Postime
Komente

Archive for the ‘iluzione’ Category

Jini të sinqertë me vehten të paktën!

Pamvarësisht se ç’mund t’ju shikojë syri fillimisht, shikojeni më mirë për të parë dhe “ngjasi” të tjera 😛

Read Full Post »

Qofte ke Daja

Nga korrespondenti ynë n’Peqin, sapo na erdhën pamjet e lokalit më të famshëm të Peqinit.

Po vej vetëm nji foto me tregu se sa t’bukur e ka lokalin Daja (po meqi osht ligji i prvacisë zgjodha kët resme qi nuk duken mirë surretnit).

Read Full Post »

Modelle çantash

Nëse keni ndërmënd që të merreni me modellet e çantave… të paktën merrni ndonjë të tillë 😛

Natyrisht që sytë tanë do t’ju ishin shumë më mirnjohës 🙂

Read Full Post »

takimi-ai-ajo.gif

Read Full Post »

Reklama

reklama.jpg

Nuk marr vesh shumë anglisht dhe nuk e di se përse po bën reklamë kjo gruaja, por jam kundër përdorimit të pijeve alkolike, prandaj figurën e mësipërme vendosa ta “çensuroja”…. 

si ju duket kjo e mëposhtëmja?? (më tepër…)

Read Full Post »

TuningMania

Bëra një xhiro për të parë “shthurjen” e aq përfolur nëpër gazeta dhe e vetmja mundësi për të parë një spektakël striptize e gjeta vetëm këtu:whadccf5.jpg

Tuning Mania shqiptare ka filluar që të organizohet…. po ashtu dhe ata si puna ime që nuk kanë pare për të patur një garazh siç duhet, mund që të bëjnë si në foto 😛
garazhi-i-ri.jpg

Read Full Post »

Iluzione optike

ill-sexy-shopping-bag.gifill-shqelmi.gifiluziongomari.gif

Read Full Post »