Feeds:
Postime
Komente

Archive for the ‘imagjini’ Category

Facebook Berisha

sali berisha

Read Full Post »

S’ka ma keq se mos me mujt me u çliru prej ndonji rreziku…

fundi-1fundi-2

Por ka edhe ma keq… se ka prej atyne që duan t’përfitojn prej rastit 😛

Read Full Post »

Shën Valentini…

dita-e-te-dashuruarve

Read Full Post »

surpriza

surpriza

Read Full Post »

Read Full Post »

Read Full Post »

Nuk marr vesh anglisht, por me atë timen u përpoqa që të tregoja që më në fund, vajzat e sotme nuk janë më si ato të kohës së babaqemos, tani janë të lira dhe dinë të shprehin më së miri atë që duan të thonë.

Në foton e mëposhtëme, jam përpjekur të vë disa foto , ndër të cilat kam vënë dhe atë të një mashkulli që nuk di të bëhet i mënçur dhe me edukatë si fëmbrat.

P.s:nëse përkthimi im tek diçiturat lë për të dëshiruar, jeni të lutur që ti korigjoni sipas midesë tuaj.

Klikoni mbi figurë për ta parë të zmadhuar

Read Full Post »

Kryetari

Read Full Post »

Read Full Post »

Jini të sinqertë me vehten të paktën!

Pamvarësisht se ç’mund t’ju shikojë syri fillimisht, shikojeni më mirë për të parë dhe “ngjasi” të tjera 😛

Read Full Post »

Older Posts »