Feeds:
Postime
Komente

Archive for the ‘imagjini’ Category

Ndërkohë që flitet me fjalë të mëdhaja për energjinë bërthamore në Shqipëri, përse nuk përpiqen të shfrytëzojnë energji të tjera alternative?

Shpresoj që qeveritarët tanë (duke patur parasysh dhe sasitë e mëdha të burimeve të brëndëshme që zotërojnë) të shfrytëzojnë mënyrën e pasqyruar në figurën më poshtë….

Read Full Post »

Funny Pictures
Funny Videos

Funny Pictures
Funny Videos

Read Full Post »

Read Full Post »

Pas gërdecit…..

Read Full Post »

Read Full Post »

Liqeni

Read Full Post »

Do të doja që të ishin tru!!!!!

Read Full Post »

Qofte ke Daja

Nga korrespondenti ynë n’Peqin, sapo na erdhën pamjet e lokalit më të famshëm të Peqinit.

Po vej vetëm nji foto me tregu se sa t’bukur e ka lokalin Daja (po meqi osht ligji i prvacisë zgjodha kët resme qi nuk duken mirë surretnit).

Read Full Post »

Nganjëherë pa kuptuar, bëjmë gabime që i konsiderojmë si “të lehta” ose që nuk i konsiderojmë aspak si gabime.

Kujdes kur bëni çfardolloj veprimi… sidomos kur jeni në shtëpi të tjetrit… se pastaj ka të drejtë që zemërohet dhe fillon dhe ulërin.

Klikoni mbi figurë për ta parë të zmadhuar.

Read Full Post »

Read Full Post »

« Newer Posts - Older Posts »