Feeds:
Postime
Komente

Archive for the ‘kompiuter’ Category

Read Full Post »


Gratë mund të jenë: INTERNET që mezi futeshSERVER gjithmonë e zënë kur të nevoitet.

WINDOWS të gjithë e dinë që nuk funksionon, por s’bëjnë dot pa të.

(më tepër…)

Read Full Post »

për femrat

Ka që ju qëllojnë këto probleme… gjëra që ndodhin 😛

por ka dhe kështu:

Lum si ato që kanë kushte të tilla pune 😛

Read Full Post »

Asistenca online…

 Ndodh edhe kështu:

Nga një telefonatë me asistencën e kompiuterave.

assistenza.gif

Read Full Post »