Feeds:
Postime
Komente

Archive for the ‘Nga unë’ Category

rebusbyedrus2

Për të apasionuarit, mund të shikoni edhe këtë tjetrin këtu

rebusbyedrus3

Read Full Post »

Klikoni mbi figurë për ta parë të zmadhuar

Read Full Post »

Dramë tragjikomike me një akt.
Hapet sipari. Skena paraqet një apartament të një pallati të vjetër të ndërtuar në periudhën e socializmit, të arreduar sipas të njëjtës shije të asaj periudhe.

Ofuskohen dritat deri në errësirë të plotë…Ndriçimi i një projektori drejton konin e tij të një drite të kuqërremtë drejt derës së dhomës së gjumit (e cila është hapur gjatë kohës së errësimit) dhe vë në dritë aktorin.
Ai i ka kthyer kurrizin sallës dhe gjëndet përballë krevatit bashkëshortor. (më tepër…)

Read Full Post »

Read Full Post »

Klikoni mbi figurë për ta parë të zmadhuar

Read Full Post »

Read Full Post »

Logo Shqipo.com

Read Full Post »

Halle halle kjo dynja!

klikoni për ta parë të zmadhuar.

Read Full Post »