Feeds:
Postime
Komente

Archive for the ‘Poezi’ Category

Rindezja e kujtimeve.

Më mungon ëmbëlsia jote,

 

më mungon aroma jote që shpirtin ma kënaq.

 

Sa do të doja që me gjuhë të të lëpija,

 

(nuk shkoj më tutje dhe e lë me kaq).

 

Përse vallë pas kaq kohësh,

 

si atëhere kur isha i ri përgjërohem,

 

Sepse sërish si atëhre dhe gjithmonë,

 

prania jote më bën të eksitohem.

 

E di që s’është e lehtë,

 

e vështirë është or lum miku

 

Por bëhem i papërmbajtshëm

 

Kur mëndja më shkon… për reçel fiku.

Read Full Post »