Feeds:
Postime
Komente

Archive for the ‘Politika’ Category

Facebook Berisha

sali berisha

Read Full Post »

Pas gërdecit…..

Read Full Post »

OJQ dhe politika

Klikoni për ta parë të zmadhuar.

Read Full Post »

sa li tra pi je kot fare

Read Full Post »

Krahasimi

legacy-of-george-w-bush.jpg

Read Full Post »

tradhetija-e-onufrit.jpg

Read Full Post »

koka-udheheqese.jpg

Read Full Post »

ujku-dhe-tre-derrkucet.gif

Ç’do përrallë ka një moral, një domethënie.

Vazhdimi nganjëherë tejkalon dhe të parën.

Read Full Post »


Read Full Post »

UshtriaPas heqjes se MIG-ave,gjithmone nen frymen e kursimit te fondeve publike,qe shteti shqipetar po i shfrytezon per te miren e popullit,edhe forcat e tjera te ushtrise,po i adaptohen shkurtimeve.
Ne kete fotografi shikoni stervitjen e repartit te tankisteve(pas ndalimit te tankeve per mungese karburanti…..sepse karburantin e ruajme qe ta kalojme nepermjet Malit te zi,nese kane “nevoje” vellezerit Kosovare)

Read Full Post »

Older Posts »