Feeds:
Postime
Komente

Archive for the ‘seksi’ Category

Një artist italian që nga Amerika më dërgonte mesazhin e mëposhtëm: 

:: Labels Project / Made in Albania

My name is Luca Pizzaroni, I am a professional artist from
Italy living in New York, currently working on a sculpture
which is made out of clothing from every country in the
world.
I now have 145 garments, representing 145 different
countries in a sculpture for peace. Each garment has the
label of manufacture with the appropriated “Made in”.

I am writing to you, in the hope that you can assist me to
find a garment to be included in my sculpture – as
representing the country of Albania.
Please the label must state “Made in Albania”.
I will be happy to pay for the shirt and the shipping to
the US.
Can you help me ?

http://www.labelsproject.com

Thank you in advance.

Luca Pizzaroni

Dhe më erdhi ndërmënd etiketa më përfaqësuese e politikës shqiptare: 

Etiketa e politikës shqiptare

JOOOOO! Mos kujtoni se etiketa e “Robe di Kapa” është ajo që doja ti dërgoja… po, vërtet që është shumë e ngjashme, por e jona ndryshon thelbësisht.

Klikoni më poshtë për ta parë. (më tepër…)

Read Full Post »

kush-e-gjen.jpg

Natyrisht që ka të bëjë me absurditetin e kërkesave të grave…

Ato DUAN që të kenë gjithmonë të drejtë…

Nëse nuk e gjeni dot…. shikoni përgjigjen në foton e mëposhtëme (më tepër…)

Read Full Post »

Reklama

reklama.jpg

Nuk marr vesh shumë anglisht dhe nuk e di se përse po bën reklamë kjo gruaja, por jam kundër përdorimit të pijeve alkolike, prandaj figurën e mësipërme vendosa ta “çensuroja”…. 

si ju duket kjo e mëposhtëmja?? (më tepër…)

Read Full Post »