Feeds:
Postime
Komente

Archive for the ‘Uncategorized’ Category

Read Full Post »

Fjalëkryq Verdi

Read Full Post »

Nuk e di se sa e njohur është për ju Gatorade, një pije freskuese e pasuruar me integratorë mineralë, por jam i bindur që shumë prej jush mund të keni dëgjuar për Fabio Kanavaron (testimonial në reklamën e fundit të Gatorade-s)… dhe aq më tepër, që në këtë reklamë do të ju duket si mjaft e dëgjuar dhe melodia që e shoqëron atë….

Read Full Post »

shqiperia-ne-nato

Read Full Post »

fjalëkryq

fjalëkryq

Read Full Post »

Read Full Post »

Read Full Post »

Premtimet dhe përgjegjësia

Klikoni për ta parë të zmadhuar.

Read Full Post »

urim-per-vllezerit-kosovare.jpg
Klikoni mbi figurë për ta parë të zmadhuar

Read Full Post »

lufta-kunder-korrupsionit.jpg

Read Full Post »

Older Posts »