Feeds:
Postime
Komente

Archive for the ‘vignete’ Category

Read Full Post »

Kryetari

Read Full Post »

Nganjëherë pa kuptuar, bëjmë gabime që i konsiderojmë si “të lehta” ose që nuk i konsiderojmë aspak si gabime.

Kujdes kur bëni çfardolloj veprimi… sidomos kur jeni në shtëpi të tjetrit… se pastaj ka të drejtë që zemërohet dhe fillon dhe ulërin.

Klikoni mbi figurë për ta parë të zmadhuar.

Read Full Post »

babagjyshi-i-vitit-te-ri-egziston.jpg

Read Full Post »

tradhetija-e-onufrit.jpg

Read Full Post »

gjithë

kush më shumë

dhe kush më pak, tashmë

shikojmë se ç’kemi bërë vitin që ikën,

sido që të ketë shkuar ky vit, më mirë do bëhet.

I uroj të gjithë shqipëtarëve kudo që të jenë,

GËZUAR FESTAT E FUNDVITIT

dhe një

Vit të Ri 2008

sa më të lumtur për ju dhe familjet tuaja,

me një Shqipëri më demokratike dhe të pasur

dhe një KOSOVË të LIRË dhe të Begatë

Por për disa prej jush, që këtë vit nuk kanë qënë djem dhe vajza të mbarë/a , me kënaqësi po ju njoftoj se Plaku i Vitit të Ri , duke ardhur tek ju ka pësuar disa aksidente të vockëla 😛

 

 

plaku-i-vitit-te-ri-qe-nuk-arrin.jpg

Kjo sepse nuk kishte vënë rripin e sigurimit….

plaku-i-vitit-te-ri-qe-nuk-arrin2.jpg

Ndërsa kjo sepse nuk respektoi thirrjet e aeroportit që i thoshin që nuk mund të kalonte andej 😛


Ndërsa ky këtu
, është një urim VETËM PËR PIJANECËT (vajzat të shkojnë dhe të kërkojnë ku të duan për të pirë 😛 )

Read Full Post »

Dihet që për të blerë shtëpi duhen bërë sakrifica për shumicën prej nesh, nganjëherë, pasi vendosim , pranojmë që të paguajmë dhe diçka më tepër vetëm për ndonjë të veçantë të “Vockël”

Për të kuptuar se përse e kam fjalën, (më tepër…)

Read Full Post »

Shoku shokun ta ndihmojë, në rrezik e në nevojë!

Por jo çdokush që ju ndihmon e bën për të mirën tuaj.

Shfrytëzim rasti.jpg
Kushtuar shokëve dhe shoqeve të grupit “fotografë shqiptarë”
në Flickr.

Read Full Post »

Gratë dhe Rregullat e tyre absurde :))))

bejeni-ulur.gif

Read Full Post »

Butoni i gabuar

butoni i preferuar.gif

Read Full Post »

Older Posts »