Feeds:
Postime
Komente

Archive for the ‘vignete’ Category

Ka gjithmonë një zgjidhje të mundëshme… në çdo situatë

p.s: imazhet janë për të rritur, prandaj më parë se të filloni e të bëni moral, mos i hapni nëse kujtoni se fyejnë ndjeshmërinë tuaj.

pa fjalë- si e zgjidh problemin gruaja

pa fjalë-si e zgjidh problemin burri

Read Full Post »

ujku-dhe-tre-derrkucet.gif

Ç’do përrallë ka një moral, një domethënie.

Vazhdimi nganjëherë tejkalon dhe të parën.

Read Full Post »

« Newer Posts