Feeds:
Postime
Komente

surpriza

surpriza

Fjalëkryq nëntor08

Klikoni mbi figurë për ta parë të zmadhuar

Tragjikomedia…

Dramë tragjikomike me një akt.
Hapet sipari. Skena paraqet një apartament të një pallati të vjetër të ndërtuar në periudhën e socializmit, të arreduar sipas të njëjtës shije të asaj periudhe.

Ofuskohen dritat deri në errësirë të plotë…Ndriçimi i një projektori drejton konin e tij të një drite të kuqërremtë drejt derës së dhomës së gjumit (e cila është hapur gjatë kohës së errësimit) dhe vë në dritë aktorin.
Ai i ka kthyer kurrizin sallës dhe gjëndet përballë krevatit bashkëshortor. Vazhdoni me Lexim »

Hutimi

Dopioloja

KUJDES! Tek e dhëna nr4,

viti i mbarimit të studimeve të Çimit

është 1995 dhe jo 1992

Marifeti

Fjalëkryq

Gjeni frazën e fshehur

Klikoni mbi figurë për ta parë të zmadhuar

Fjalëkryq gusht 2008

Ndryshimi

Nuk marr vesh anglisht, por me atë timen u përpoqa që të tregoja që më në fund, vajzat e sotme nuk janë më si ato të kohës së babaqemos, tani janë të lira dhe dinë të shprehin më së miri atë që duan të thonë.

Në foton e mëposhtëme, jam përpjekur të vë disa foto , ndër të cilat kam vënë dhe atë të një mashkulli që nuk di të bëhet i mënçur dhe me edukatë si fëmbrat.

P.s:nëse përkthimi im tek diçiturat lë për të dëshiruar, jeni të lutur që ti korigjoni sipas midesë tuaj.

Klikoni mbi figurë për ta parë të zmadhuar