Feeds:
Postime
Komente

Posts Tagged ‘femra’

clitorisnogreekisland.jpgfoto-stane-122.jpg

Donin luftë vajzat (shikoni këtu dhe komentoni atje 😛 ), por ta shikosh nga modelet e fundit të bluzave që veshin…. duket se s’janë në një gjëndje dhe aq të lumtur 😛 .

Duket sikur vazhdojnë të bëjnë “ironi”, por më qartë se ironia, duket se kanë dalë për të kërkuar mëshirë 😛

Read Full Post »