Feeds:
Postime
Komente

Posts Tagged ‘fjalëkryq shqip’

Klikoni mbi figurë për ta parë të zmadhuar

Read Full Post »

Read Full Post »

Read Full Post »

Read Full Post »

Klikoni mbi figurë për ta parë të zmadhuar dhe që ta stamponi

Read Full Post »

 Për disa ditë ka mundësi që të mos jem në linjë, prandaj po ju lë këtë fjalëkryq që të keni se me se të merreni 🙂

fjalekryqi-carli-caplin.jpg

Read Full Post »