Feeds:
Postime
Komente

Posts Tagged ‘Gëzuar krishtlindjet’

gjithë

kush më shumë

dhe kush më pak, tashmë

shikojmë se ç’kemi bërë vitin që ikën,

sido që të ketë shkuar ky vit, më mirë do bëhet.

I uroj të gjithë shqipëtarëve kudo që të jenë,

GËZUAR FESTAT E FUNDVITIT

dhe një

Vit të Ri 2008

sa më të lumtur për ju dhe familjet tuaja,

me një Shqipëri më demokratike dhe të pasur

dhe një KOSOVË të LIRË dhe të Begatë

Por për disa prej jush, që këtë vit nuk kanë qënë djem dhe vajza të mbarë/a , me kënaqësi po ju njoftoj se Plaku i Vitit të Ri , duke ardhur tek ju ka pësuar disa aksidente të vockëla 😛

 

 

plaku-i-vitit-te-ri-qe-nuk-arrin.jpg

Kjo sepse nuk kishte vënë rripin e sigurimit….

plaku-i-vitit-te-ri-qe-nuk-arrin2.jpg

Ndërsa kjo sepse nuk respektoi thirrjet e aeroportit që i thoshin që nuk mund të kalonte andej 😛


Ndërsa ky këtu
, është një urim VETËM PËR PIJANECËT (vajzat të shkojnë dhe të kërkojnë ku të duan për të pirë 😛 )

Read Full Post »