Feeds:
Postime
Komente

Posts Tagged ‘gratë’

itenerari-mashkullfemer.jpg

Një gazetare shkon ti bëjë një intervistë një gruaje me 8 fëmijë.

“Zonjë, me rastin e 8 Marsit, gazeta jonë do të dëshironte t’ju çonte lexuesve të saj shembullin tuaj prej gruaje, femre dhe nëne . Të lutem, a mund t’ju bëj disa pyetje?”

-Po si jo mi, m’pyt çer të dush

– Zonjë, sa fëmijë kini?

– 8 kam, t’gjithë çuna që ja u marrsha t’keqen nana

– Si e ka emrin ky bukuroshi këtu?

– Beni

– Po ai bjondi që po luan me macen?

– Beni

– Po ai tjetri që po rref atë të voglin?

– Të dy Beni quhen… sepse të gjithë e kanë emrin Beni.

– Po pse kështu moj zonjë?

– Sepse kshtu e kom kollaj; thërras vetëm një herë: Beni, darka është gati… dhe të gjithë vijnë me vrap mrena.

– Uaaaa, po kur do ti thuash ndonjë gjë ndonjërit në veçanti, si ja bën ti??

– Kollaj mi, i thërras me mbiemër

Read Full Post »

burri-dhe-gruaja.jpg

Read Full Post »

“Më fal doktor, por burri nuk më mjafton më”.

“Pse ma thua mua? shko e gjej një dashnor “.

“E kam, por nuk më mjafton as ai”.

“Atëhere gjej dhe një tjetër”

“Po mer po,  kam më shumë se një, por nuk më mjaftojnëëëëë”

“Më fal zonjë, por ti qënke e sëmurë!”

“Hë mer pra… ma shkruaj në një copë letër, se burri ngeli duke më thënë se jam shkërdhatë!!”

00000000000000000000

Një burrë që ishte duke hequr shpirt në shtrat i drejtohet së shoqes:

-Mos mbaj zi për mua, por martohu…

-OK

– Kështu një burrë tjetër do të të kujdeset për ty

-OK

– Kështu që makinat e mija të ketë kush ti përdorë…

-natyrisht

– edhe paratë e mija ta di se shërbejnë për të të bërë të lumtur

– faleminderit i dashur!

– edhe rrobat e mija e di se dikujt do ti shërbejnë…

– Ah, jo i dashur, se ti vesh masën 52 ndërsa ai është 48….

Read Full Post »