Feeds:
Postime
Komente

Posts Tagged ‘koha e lirë’

fjalëkryq

fjalëkryq

Read Full Post »

KUJDES! Tek e dhëna nr4,

viti i mbarimit të studimeve të Çimit

është 1995 dhe jo 1992

Read Full Post »

Read Full Post »

Klikoni mbi figurë për ta parë të zmadhuar

Read Full Post »

Read Full Post »

Read Full Post »

Në lojën e mëposhtëme gjeni se ç’vlerë nga 1-9 kanë gërmat nga a-i  duke u bazuar në barazimet e dhëna.

Gjeni numrat

Read Full Post »