Feeds:
Postime
Komente

Posts Tagged ‘lojëra’

Klikoni mbi figurë për ta parë të zmadhuar

Read Full Post »

Në lojën e mëposhtëme gjeni se ç’vlerë nga 1-9 kanë gërmat nga a-i  duke u bazuar në barazimet e dhëna.

Gjeni numrat

Read Full Post »

urim-per-vllezerit-kosovare.jpg
Klikoni mbi figurë për ta parë të zmadhuar

Read Full Post »

E di që është shpejt dhe ndoshta më vonë do të vijnë fjalkryqe të tjera me këtë temë, por meqë mund ta filloni të bëni vetë që tani, nëse ju pëlqen, mund t’ja dërgoni si ‘kartolinë’ të njohurve tuaj që janë të apasionuar pas fjalëkryqeve.

fjalekryqi-urimi-i-edrus-it.jpg

Klikoni mbi figurë për ta parë të zmadhuar. 

P.s: Ata që arrijnë ta bëjnë, po pati mundësi, nëse ju bije rruga ndonjëherë këtej, që të më thonë se sa është niveli i vështirësisë së fjalëkryqeve të mija, dhe nëse ju ka pëlqyer apo jo.

Read Full Post »