Feeds:
Postime
Komente

Posts Tagged ‘Për të qeshur apo për të qarë’

Read Full Post »

Dramë tragjikomike me një akt.
Hapet sipari. Skena paraqet një apartament të një pallati të vjetër të ndërtuar në periudhën e socializmit, të arreduar sipas të njëjtës shije të asaj periudhe.

Ofuskohen dritat deri në errësirë të plotë…Ndriçimi i një projektori drejton konin e tij të një drite të kuqërremtë drejt derës së dhomës së gjumit (e cila është hapur gjatë kohës së errësimit) dhe vë në dritë aktorin.
Ai i ka kthyer kurrizin sallës dhe gjëndet përballë krevatit bashkëshortor. (më tepër…)

Read Full Post »

kush-e-gjen.jpg

Natyrisht që ka të bëjë me absurditetin e kërkesave të grave…

Ato DUAN që të kenë gjithmonë të drejtë…

Nëse nuk e gjeni dot…. shikoni përgjigjen në foton e mëposhtëme (më tepër…)

Read Full Post »