Feeds:
Postime
Komente

Posts Tagged ‘për të qeshur’

Një djalosh që qe “fiksuar” mbas bukurisë së mbretëreshës, tek takohet me një magjitstar të njohurin e tij, i thotë:

– “Ah sikur të mbështesja një herë kokën në gjoksin e saj të mrekullueshëm…”

-“Unë mund të të gjej një mënyrë që ti edhe ti puthësh”, ju përgjigj miku i tij magjistar

-“Aman, të keqen, bëje këtë për mua”, ju lut djaloshi.

-“kjo do të të kushtojë 100 monedha floriri” ju përgjigj magjistari

– “Sa të duash, vetëm ma realizo këtë dëshirë” gati sa nuk ulëriti djaloshi nga entuziazmi. (më tepër…)

Read Full Post »

“Më fal doktor, por burri nuk më mjafton më”.

“Pse ma thua mua? shko e gjej një dashnor “.

“E kam, por nuk më mjafton as ai”.

“Atëhere gjej dhe një tjetër”

“Po mer po,  kam më shumë se një, por nuk më mjaftojnëëëëë”

“Më fal zonjë, por ti qënke e sëmurë!”

“Hë mer pra… ma shkruaj në një copë letër, se burri ngeli duke më thënë se jam shkërdhatë!!”

00000000000000000000

Një burrë që ishte duke hequr shpirt në shtrat i drejtohet së shoqes:

-Mos mbaj zi për mua, por martohu…

-OK

– Kështu një burrë tjetër do të të kujdeset për ty

-OK

– Kështu që makinat e mija të ketë kush ti përdorë…

-natyrisht

– edhe paratë e mija ta di se shërbejnë për të të bërë të lumtur

– faleminderit i dashur!

– edhe rrobat e mija e di se dikujt do ti shërbejnë…

– Ah, jo i dashur, se ti vesh masën 52 ndërsa ai është 48….

Read Full Post »