Feeds:
Postime
Komente

Archive for the ‘Karikatura’ Category

Read Full Post »

Read Full Post »

Nganjëherë pa kuptuar, bëjmë gabime që i konsiderojmë si “të lehta” ose që nuk i konsiderojmë aspak si gabime.

Kujdes kur bëni çfardolloj veprimi… sidomos kur jeni në shtëpi të tjetrit… se pastaj ka të drejtë që zemërohet dhe fillon dhe ulërin.

Klikoni mbi figurë për ta parë të zmadhuar.

Read Full Post »

hera-e-pare.jpg

Read Full Post »

tradhetija-e-onufrit.jpg

Read Full Post »

plaku-i-vitit-te-ri-sidomos-ai-i-bores.jpg

Kalamaj të poshtër… por s’është faji i tyre, fajin e kanë femrat 😛 (kështu është kur lihen gjërat vënd e pavënd)

plaku-i-vitit-te-ri-sidomos-plaka.jpg

Mirë qëe kanë rrethuar me gardh :P, se do na kishin parë sytë ibret 😛

plaku-i-vitit-te-ri-qe-sjell-dhurata-muti.jpg

Ndërsa me këtë foto mund ti përgjigjen pyetjes:”Çfarë të solli Babagjyshi i Vitit të Ri?” ndonjë prej juash 😛

Read Full Post »

koka-udheheqese.jpg

Read Full Post »

gjithë

kush më shumë

dhe kush më pak, tashmë

shikojmë se ç’kemi bërë vitin që ikën,

sido që të ketë shkuar ky vit, më mirë do bëhet.

I uroj të gjithë shqipëtarëve kudo që të jenë,

GËZUAR FESTAT E FUNDVITIT

dhe një

Vit të Ri 2008

sa më të lumtur për ju dhe familjet tuaja,

me një Shqipëri më demokratike dhe të pasur

dhe një KOSOVË të LIRË dhe të Begatë

Por për disa prej jush, që këtë vit nuk kanë qënë djem dhe vajza të mbarë/a , me kënaqësi po ju njoftoj se Plaku i Vitit të Ri , duke ardhur tek ju ka pësuar disa aksidente të vockëla 😛

 

 

plaku-i-vitit-te-ri-qe-nuk-arrin.jpg

Kjo sepse nuk kishte vënë rripin e sigurimit….

plaku-i-vitit-te-ri-qe-nuk-arrin2.jpg

Ndërsa kjo sepse nuk respektoi thirrjet e aeroportit që i thoshin që nuk mund të kalonte andej 😛


Ndërsa ky këtu
, është një urim VETËM PËR PIJANECËT (vajzat të shkojnë dhe të kërkojnë ku të duan për të pirë 😛 )

Read Full Post »

Kujdes: kjo është një video që tregon vizatime të pjesëve të trupit (organet seksuale), prandaj kush mun të ndihet i ofenduar nga shikimi i kësaj videoje, është i lutur që të mos ta shikojë.

Read Full Post »

Dihet që për të blerë shtëpi duhen bërë sakrifica për shumicën prej nesh, nganjëherë, pasi vendosim , pranojmë që të paguajmë dhe diçka më tepër vetëm për ndonjë të veçantë të “Vockël”

Për të kuptuar se përse e kam fjalën, (më tepër…)

Read Full Post »

Older Posts »