Feeds:
Postime
Komente

Archive for the ‘burrat’ Category

Shën Valentini…

dita-e-te-dashuruarve

Read Full Post »

Read Full Post »

Read Full Post »

Read Full Post »

Halle halle kjo dynja!

klikoni për ta parë të zmadhuar.

Read Full Post »

itenerari-mashkullfemer.jpg

Një gazetare shkon ti bëjë një intervistë një gruaje me 8 fëmijë.

“Zonjë, me rastin e 8 Marsit, gazeta jonë do të dëshironte t’ju çonte lexuesve të saj shembullin tuaj prej gruaje, femre dhe nëne . Të lutem, a mund t’ju bëj disa pyetje?”

-Po si jo mi, m’pyt çer të dush

– Zonjë, sa fëmijë kini?

– 8 kam, t’gjithë çuna që ja u marrsha t’keqen nana

– Si e ka emrin ky bukuroshi këtu?

– Beni

– Po ai bjondi që po luan me macen?

– Beni

– Po ai tjetri që po rref atë të voglin?

– Të dy Beni quhen… sepse të gjithë e kanë emrin Beni.

– Po pse kështu moj zonjë?

– Sepse kshtu e kom kollaj; thërras vetëm një herë: Beni, darka është gati… dhe të gjithë vijnë me vrap mrena.

– Uaaaa, po kur do ti thuash ndonjë gjë ndonjërit në veçanti, si ja bën ti??

– Kollaj mi, i thërras me mbiemër

Read Full Post »

hera-e-pare.jpg

Read Full Post »

nora.jpg

Read Full Post »

Para martese:

Burri: Më në fund! Oh sa e kam pritur këtë çast

Gruaja: Do që të ik?

Burri:U çmënde? As ndërmënd të mos të të shkojë

Gruaja:Më do?

Burri:Natyrisht! Gjithmonë!

Gruaja:Më ke tradhëtuar?

Burri:Oh Zot! Natyrisht që jo.

Gruaja:Do bësh sex vetëm me mua?

Burri:sigurisht. Do shfrytëzoj çdo rast për atë punë.

Gruaja:Do më rrahësh??

Burri:U çmënde? Pyetje është kjo?

Gruaja:Duhet të të besoj???

Burri:Duhet ta dish mirë këtë.

Pas martese: lexoni dialogun nga poshtë lart 😛

Read Full Post »

takimi-ai-ajo.gif

Read Full Post »

Older Posts »