Feeds:
Postime
Komente

Archive for the ‘lojera dhe probleme’ Category

rebusbyedrus2

Për të apasionuarit, mund të shikoni edhe këtë tjetrin këtu

rebusbyedrus3

Read Full Post »

Klikoni mbi figurë për ta parë të zmadhuar

Read Full Post »

KUJDES! Tek e dhëna nr4,

viti i mbarimit të studimeve të Çimit

është 1995 dhe jo 1992

Read Full Post »

Read Full Post »

Klikoni mbi figurë për ta parë të zmadhuar

Read Full Post »

Read Full Post »

Këtu është zgjidhja e problemit të dhënë këtu

Read Full Post »

Jini të sinqertë me vehten të paktën!

Pamvarësisht se ç’mund t’ju shikojë syri fillimisht, shikojeni më mirë për të parë dhe “ngjasi” të tjera 😛

Read Full Post »

Klikoni mbi figurë për ta parë të zmadhuar dhe që ta stamponi

Read Full Post »

Në lojën e mëposhtëme gjeni se ç’vlerë nga 1-9 kanë gërmat nga a-i  duke u bazuar në barazimet e dhëna.

Gjeni numrat

Read Full Post »

Older Posts »